<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1656009711460348&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Eduhouse Finland

Palvelussa parasta on monipuolisuus ja helppous

Balancon talousasiantuntija Olli Korhonen oppii päivittäin Eduhousen palvelun avulla

Vastauksia asiakkaiden kysymyksiin

Balancon talousasiantuntija Olli Korhosen työtehtäviin kuuluu auttaa asiakkaita erilaisissa taloushallintoon liittyvissä  hyvin vaihtelevissa kysymyksissä. "Voi olla vaikkapa yrityskauppatilanne ja joku tarvitsee apua verotuksessa. Työarjen haaste on se, että pitää omaksua tosi monipuolisesti asioita. Käytännössä asiakkailta saattaa tulla kysymyksiä ihan mistä vaan, ja pitää pystyä niihin vastaamaan suhteellisen nopeasti.”

Balanco_OlliKorhonen-kuvitus0-1

Jatkuvaa oppimista Eduhousen avulla

Olli muistaa vieläkin hetken, kun tuli Balancolle töihin. Ollin asiakas tarvitsi lisätietoa rakennusalan arvonlisäverotuksesta, ja Olli löysi nopeasti tiensä Eduhousen videoiden pariin.

 

Eduhousen palvelu on tukena päivittäin Ollin  työarjessa. Kun asiakkaalta tulee kysymys, johon ei ole heti mielessä vastausta, Olli kääntyy Eduhousen palvelun puoleen. Videoita eri aihealueista on lähes neljätuhatta, mutta oikeat sisällöt löytyvät nopeasti. 

 

 "On erittäin helppoa löytää palvelusta aiheeseen liittyviä vastauksia eli hakukone toimii tosi hyvin. Usein yksittäisellä sanalla löytyy oikea aihealue ja vastaus asiakkaan kysymykseen."

Olli_Korhonen_round_500x500

Motivaatiota uuden oppimiseen työstä

Olli Korhosen ei tarvitse kaivaa motivaatiota uuden oppimiseen kiven alta. Olli on työn ohessa opiskellut maisteriopintoja ja etsii usein vastauksia kauppatieteen tentteihinkin Eduhousen palvelusta.

 

"Eduhousen videoista on ollut omiin kauppatieteiden maisteriopintoihinkin kovasti apua. Esimerkiksi yhtiöoikeuden jatkokurssin tentin läpäisin pelkästään Eduhousen videoiden avulla 😊 Eli siellä on aika monipuolisesti tietoa kyllä!"

 

- Olli Korhonen

talousasiantuntija, Balanco Accounting

">

Osaamista helposti ja tehokkaasti 

Balancon henkilöstöjohtaja Karoliina Karjalainen kertoo, että balancolaiset ovat oppineet Eduhousen palvelussa valtavasti: "Alustalla on paljon kokonaisuuksia, jotka on pilkottu pienempiin koulutuspalasiin ja sieltä voi hakea hyvin itse sisältöjä. Siten ei tarvitse välttämättä katsoa parin tunnin koulutusta, vaan voi valita juuri ne videot, jotka ovat siinä kohtaa itselle ajankohtaisia ja tärkeitä."

 

Katso videolta, mitä Karoliina Karjalainen kertoo koko organisaation kouluttautumisesta Eduhousen palvelun avulla.

 

 

Glada_anställda

Kuratoitua sisältöä taloushallinnosta 

Balancolla on laajennettu viime vuoden aikana Eduhousen oppimispalvelu jokaisen työntekijän käyttöön. Kuluneen vuoden oppimissaldo on ollut Balancolla huikeat 600 tuntia! Taloushallinnon ammattilaisille sopivia sisältöjä ovat esimerkiksi nämä: 

 

tick Tilinpäätöksen käytännön kysymykset

tick Kirjanpidon perusteet ja haastavat tilanteet

tick Arvonlisäverotuksen perusteet ja haastavat erityistilanteet

tick Kirjanpitäjästä neuvonantajaksi

tick Taloushallinnon suorituksen johtaminen

tick Johda yrityksesi taloutta

Jatkuvaa oppimista taloushallinnossa

Pyydä tarjous organisaatiolisenssistä, jonka avulla koulutat koko henkilöstösi kiinteään kuukausihintaan.

 

Pyydä tarjous