Meiltä saat osaavan kouluttajan!

Eduhouse välittää asiantuntevia ja innostavia kouluttajia

Hyvien kouluttajien löytäminen voi olla haastavaa ja ennen kaikkea aikaa vievää, joten olemme keränneet ammattitaitoisen kouluttajajoukon käyttöösi. Eduhouse tarjoaa eri alojen osaavat kouluttajat niin oppilaitosten kuin yritysten tarpeisiin.

Eduhouse on toiminut yhtenä Suomen johtavista kouluttajavälittäjistä jo vuodesta 2002 alkaen. Asiakkaitamme ovat muun muassa ammattikorkeakoulut, ammatilliset aikuiskoulutuskeskukset, toisen asteen ammatilliset oppilaitokset, kaupalliset koulutusten järjestäjät ja kenties juuri sinä?

Eduhouselta voi tilata yksittäisen asiantuntijaluennon tai lähiopetuspäivän, verkkokurssin vetäjän, sairauslomasijaisen tai pidemmän opintokokonaisuuden – myös nopealla aikataululla. Kouluttajamme vastaa ennalta sovitun mukaisesti koulutuksen suunnittelusta, opetusmateriaalista, opetuksesta, oppimistehtävistä ja arvioinnista. Ammattilaisemme ovat tarvittaessa apuna myös laajempien koulutuskokonaisuuksien suunnittelussa, osaamisen arvioinnissa tai vaikkapa englanninkielisten koulutusten toteuttajina.

1000 kouluttajan verkosto

Koulutustemme laatu on meille ensiarvoisen tärkeää, joten Eduhousen kouluttajien onnistumista mitataan jatkuvan palauteseurannan avulla. Teemme yhteistyötä vain tehtävissään erittäin hyvin menestyvien, intohimoisesti opettamiseen ja ohjaamiseen suhtautuvien kouluttajien kanssa.

Esimerkkejä Eduhousen 1000 kouluttajan verkoston laajasta osaamisesta:

 •     Johtaminen ja henkilöstöhallinto
 •     Liiketoiminta ja yrittäjyys
 •     Sosiaali- ja terveysala
 •     Majoitus- ja ravitsemisala
 •     Myynti ja markkinointi
 •     Viestintä ja vuorovaikutus
 •     Tietotekniikka
 •     Taloushallinto
 •     Juridiikka
 •     Matematiikka
 •     Kielet
 •     Näyttötutkintojen arvioijat

Klikkaa itsesi lomakkeelle ja tee tilaus jo tänään!

Tilaa kouluttaja


Asiakkaidemme suusta:

”Olemme käyttäneet Eduhousen palveluja vuodesta 2003 alkaen esimerkiksi kielten, taloushallinnon, sosiaalisen median ja englannin kielellä toteutettavilla kursseillamme omien opettajaresurssiemme lisänä tarvittaessa ja esimerkiksi äkillisissä sairaustapauksissa. Olemme tyytyväisiä saamaamme palveluun ja yhteistyöhön Eduhousen asiantuntevien ja kokeneiden kouluttajien kanssa.”

Jouni Ahonen
vararehtori, kaupallinen johtaja
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

 

”Olemme tehneet yhteistyötä Eduhousen kanssa usean vuoden ajan ammatillisessa koulutuksessa. Saamme heiltä asiantuntevat ja luotettavat kouluttajat tarpeisiimme. Kouluttajien valinnan teemme yhteistyössä, ja saamamme palvelu on nopeaa ja mutkatonta. Yhteistyö on syventynyt vuosien aikana yksittäisten koulutuspäivien toteuttamisesta kokonaisuuksien järjestämiseen. Olemme tyytyväisiä yhteistyöhön Eduhousen kanssa.”

Kirsi Järvinen
koulutusjohtaja
Business College Helsinki

”Yhteistyömme Eduhousen kanssa on ollut erittäin sujuvaa jo useamman vuoden ajan. Eduhousen kautta olemme onnistuneet saamaan asiantuntevia kouluttajia erityisesti digitaalisen talous- ja palkkahallinnon, vaativan asiantuntijapalvelun sekä myynnin koulutuksiin. Yhteistyömme on ollut vuorovaikutteista ja molemmin puolin rakentavaan keskusteluun ja kehittämiseen perustuvaa. Eduhouse kykenee reagoimaan nopeasti toiveisiimme ja saamme soveltuviin ja ammattitaitoisiin kouluttajiin yhteyden lyhyellä varoitusajalla.”

Tiina Mäkinen
Director
Saranen Consulting

”Perho Liiketalousopisto Oy on jo vuosien ajan tehnyt yhteistyötä Eduhousen kanssa. Olemme käyttäneet Eduhousen kouluttajia laaja-alaisesti ja saamamme asiakaspalaute on ollut erittäin korkeatasoista. Kouluttajat ovat olleet oman alansa ammattilaisia ja kullekin asiakasryhmällemme on valittu juuri oikea kouluttaja. Kouluttajavaraukset hoidetaan ammattimaisesti ja täsmällisesti.”

Juha Turtiainen
kehittämispäällikkö, ravintola-ala
Perho Liiketalousopisto OyPerho PRO


Tilaa kouluttaja

Viimeisimmät julkaisut

Miksi verkkokoulutus on kiireisen asiantuntijan paras ystävä?

Miksi verkkokoulutus on kiireisen asiantuntijan paras ystävä?

Oman asiantuntijuuden säilyttäminen ja kehittäminen on...

Työaikalaki muuttuu - uusi työaikalaki voimaan 1.1.2020

Työaikalaki muuttuu - uusi työaikalaki voimaan 1.1.2020

Eduskunta hyväksyi maaliskuussa työaikalain uudistuksen ja...

Miksi juuri minä valitsisin eduStreamin?

round-brain

Asiantuntijoilta asiantuntijoille

Kouluttajamme ovat itse aktiivisesti asiantuntijatyössä mukana ja tietävät, millaista tietoa tänä päivänä työelämässä ja käytännössä tarvitaan.

round-speech

Vuorovaikutteista oppimista

Osallistu keskusteluun tai kysy kouluttajalta kysymyksiä chatissa. Saa reaaliaikaisia vastauksia kysymyksiisi.

round-computer

Toimii kaikilla laitteilla kaikkialla

Käytä eduStreamia läppärillä tai mobiililaitteella. Se toimii missä ja milloin vain. Tarvitset vain nettiyhteyden.