PHT-verkkovalmennus - saa varmuutta tenttivastaustekniikkaan

Valmistaudu PHT-tenttiin PHT-verkkovalmennuksemme avulla!

Palkka- ja/tai henkilöstöhallinnon tehtävissä toimiva: oletko harkinnut arvostettuun PHT-tutkintoon osallistumista?

Nyt sinulla on tilaisuus ottaa tentin asiakokonaisuuksista koppi oman alansa kokeneiden asiantuntijoiden kanssa erittäin kilpailukykyiseen hintaan!

Eduhousen moniosaisessa PHT-verkkovalmennuksessa opiskelet verkossa livelähetysten rytmittämänä tai omaan tahtiisi. Valmennuksessa käydään keskeisiltä osin läpi tentin kaikki keskeiset asiakokonaisuudet Eduhousen suositusta KLT-verkkovalmennuksesta tutun valmennusmetodin avulla – tiedossa on muun muassa harjoitustehtäviä ja niiden läpikäyntiä! 

Harjoittelet valmennuksessamme myös tentin kysymyksiä, vastaustekniikkaa ja ajankäyttöä. Valmennuksen hintaan sisältyy tänä vuonna myös  eduhouse a+ -verkkokoulutuspalvelumme peruskoulutuspakettien sisällöt. Mikäli olet jo palvelumme kuukausitilaaja, saat valmennuksen alennettuun hintaan! 

 

Ilmoittaudu mukaan PHT-valmennukseen


Kenelle?

PHT-tutkinto (tentti) on suunnattu kaikille palkka- ja/tai henkilöstöhallinnon tehtävissä toimiville henkilöille, jotka haluavat todistaa osaamisensa palkkahallinnon keskeisillä osaamisalueilla ja jotka täyttävät tentin hyväksymisvaatimukset. Asiakokonaisuuksia ovat mm. työlainsäädäntö ja palkkahallintoon kuuluva verotus.

Valmennus sopii kaikille tenttiin valmistautuville ja muutoin palkkahallinnon asioista kiinnostuneille!


Valmennuksen hyödyt?

Harjoitustehtäväpainotteisen valmennuksen avulla opit tentin asiakokonaisuudet, kysymystyypit, vastaustekniikan ja ajankäytön. Valmennukseen osallistumalla aloitat valmistautumisen ajoissa!


Mitä sisältää?

Valmennus pitää sisällään verkkoluentoja (live) ja harjoitustehtäviä – käymme myös luennoilla läpi harjoitustehtäviä.

  • Yhteensä n. 14-15 livekoulutusta tallenteineen
    24/7 käytössäsi olevat koulutustallenteet – katseluaikaa PHT-tenttiin saakka!
  • Runsaat harjoitustehtävät ja niiden malliratkaisut
  • Kysy kysymyksiä kouluttajalta livelähetyksen aikana 

Mitä käydään läpi?

Valmennuksessa käsitellään kaikki tentin virallisen aineistoluettelon mukaiset asiakokonaisuudet keskeisiltä osin:

  • Työlainsäädäntö ja työmarkkinat
  • Ennakkoperintä
  • Eläkkeet ja muut sosiaalivakuutukset
  • Kansainväliset asiat
  • Muut aihealueet

 

Valmennus sisältää johdanto-osion (live), asialuennot (live) sekä harjoitustentin. Johdanto-osuudessa selvitetään tentin ja valmennuksen rakenne, sisältö ja muut keskeiset asiat.

Asialuennot käsittävät ennakko- ja lisätehtävät malliratkaisuineen sekä itse luennot, joissa käsitellään harjoitustehtävien ohella aineistoluettelon mukaisten säädösten ja ohjeiden sisältöjä. Voit esittää kouluttajille kysymyksiä livelähetysten aikana. 


OHJELMA 

Yhden koulutusosion kesto on noin 60 min -120 min. Koulutuksen aikana saatetaan pitää 1-2 pientä taukoa. Voit esittää kysymyksiä kouluttajille liveluentojen aikana.

1. Johdanto 

2. Työlainsäädäntö

3. Ennakkoperintä, eläkkeet, muut sosiaalivakuutukset ja raportointi

4. Kansainväliset asiat (ulkomaantyöskentelyn verotus ym.)

5. Itsenäisesti tehtävä harjoitustentti 

6. PHT-tentin jälkipuinti 

 

Lisää PHT-tutkinnosta ja tutkintoon hausta Taloushallintoliiton sivuilla: https://taloushallintoliitto.fi/pht

Tentin sisällöstä, hyväksymisvaatimuksista ja muista keskeisistä asioista päättää Tili-instituuttisäätiö. https://taloushallintoliitto.fi/tietoa-meista/organisaatio/tili-instituuttisaatio


Etkö pääse osallistumaan aikataulutettuihin livekoulutuksiin? Voit katsoa kaikki valmennuksen livelähetykset jälkikäteen tallenteina aina PHT-tenttitilaisuuden ajankohtaan saakka!


PHT-verkkovalmennuksen hinta 790 € + alv


Valmennus sisältää koulutusaineistot, eduhouse a+ -koulutuspalvelun sekä tallenteiden katseluoikeuden PHT-tenttiin saakka.


Valmennus ei korvaa itsenäistä opiskelua. Aloita itseopiskelu valmennuksen ohella ajoissa!

PHT-onlinevalmennus myydään erillisenä tuotteena: se ei sisälly palvelun kuukausilisenssiin. Eduhouse pidättää kaikki oikeudet ohjelma- ja aikataulumuutoksiin.