<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1656009711460348&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Eduhousen webinaarit

Ilmoittaudu mukaan maksuttomiin webinaareihimme tai katso aikaisempien webinaarien tallenteita.

Tulevat webinaarit

Opi tehokkaasti kiinnostavaa ja ajankohtaista uutta tietoa eri alojen asiantuntijoilta. Webinaarit ovat ilmaisia ja kaikille avoimia, joten voit vinkata niistä myös kaverille!

Lokakuu: AI transformaatio tulee — mihin osaamiseen investoidaan juuri nyt

Webinaarissa ratkomme tekoälyn aikakauden osaamishaasteita erityisesti teknologiatiimien esihenkilöiden ja johtajien näkökulmasta.

Aikaisemmat webinaarit

Menneet webinaarimme löydät koulutuspalvelustamme videotallenteina. Osa webinaaritallenteista vaatii voimassa olevan käyttöoikeuden. Mutta ei hätää, viikon ilmaisen kokeilujakson avulla voit katsoa vaikka kaikki webinaarit ja paljon muita koulutuksia. Valitse sinua kiinnostava aihe ja aloita oppiminen!

Syyskuu: Johda keskustelukulttuuria

Opi, mitä sananvapaus tarkoittaa, mikä on taitavan ilmaisutaidon merkitys sekä kuinka luodaan kulttuuri, joka osallistaa ihmisiä ja tuottaa tuloksia.

Kesäkuu: Ennakointi budjetoinnissa - kuinka pysyt ajan tasalla jatkuvasti muuttuvassa maailmassa?

Webinaarissa opit ennustamisen ja budjetoinnin tehokkaasta johtamisesta taloushallinnon vastuiden näkökulmasta.

Toukokuu: Digiajan työntekijä tekoälyn maailmassa

Online-seminaarissa opit, kuinka digitaalisten työkalujen käyttäjänä valjastat tekoälyn tuottavuuden lähteeksi.

Toukokuu: HR & Palkka 2023

Suositussa HR:n ja palkkahallinnon ajankohtaistapahtumassa kuulet mm. vastuullisesta yrityskulttuurista ja työnantajamielikuvan rakentamisesta.

Maaliskuu: Yhteinen toimiva organisaatiokulttuuri

Ota askel kohti toimivampaa organisaatiokulttuuria! Tässä webinaarissa kuulet minkälaisia yleisiä virheitä organisaatiokulttuurin kehittämistyöhön voi liittyä ja mistä hyvän organisaatiokulttuurin tunnistaa.

Helmikuu: Uhkaava taantuma - miten ylläpidän yrityksen kannattavuutta?

Webinaarissa pureudumme yrityksen kannattavuuteen ja keinoihin ylläpitää sitä vaikeina aikoina. Opit, mihin asioihin tulisi kiinnittää huomiota ja mitä toimenpiteitä erityisesti nyt kannattaisi tehdä.

Tammikuu: Inspiroiva johtajuus

Inspiroiva johtaja on kaikkien liideri! Mistä ilmiössä oikein on kyse? Tässä webinaarissa raotamme verhoa johtamistyön ongelmista aikamme ilmiöinä. Opit jatkuvan kasvun ja kehittymisen tärkeydestä sekä oikeanlaisesta ajattelutavasta johtamistyössä.

Lisää tallenteita

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla: Saat viimeisimmät uutiset, päivitykset ja vinkit suoraan postilaatikkoosi.

Haluatko kokeilla palveluamme? Aloita 7 päivän maksuton kokeilujakso.

Tästä voit tutustua tietosuojaselosteeseemme.