<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1656009711460348&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Eduhousen webinaarit

Ilmoittaudu mukaan maksuttomiin webinaareihimme tai katso aikaisempien webinaarien tallenteita.

Tulevat webinaarit

Opi tehokkaasti kiinnostavaa ja ajankohtaista uutta tietoa eri alojen asiantuntijoilta. Webinaarit ovat ilmaisia ja kaikille avoimia, joten voit vinkata niistä myös kaverille!

Joulukuu: Microsoft 365 Copilot: tulevaisuuden työn supertaito

Tervetuloa mukaan 12.12.2023 klo 11-12 pidettävään webinaariin, joka tarjoaa esimerkkejä ja näkökulmia siihen, miten M365 Copilot voi parantaa sinun ja organisaatiosi työn tuottavuutta ja tehokkuutta arjessa.

Joulukuu: Talous & Vero 2023

Päivitä tietosi taloushallinnon alalla vaivattomasti yhden päivän aikana. Ilmaisesta verkkotapahtumasta saat huippuammattilaisilta käytännön työkaluja ja ideoita, joita voit soveltaa heti omassa työssäsi.

Aikaisemmat webinaarit

Menneet webinaarimme löydät koulutuspalvelustamme videotallenteina. Osa webinaaritallenteista vaatii voimassa olevan käyttöoikeuden. Mutta ei hätää, viikon ilmaisen kokeilujakson avulla voit katsoa vaikka kaikki webinaarit ja paljon muita koulutuksia. Valitse sinua kiinnostava aihe ja aloita oppiminen!

Marraskuu: Microsoft Ignite Insights

Pysy ajan tasalla teknologian viimeisimmistä trendeistä! Webinaarissa saat kokeneiden asiantuntijoiden näkemyksellisen analyysin Ignite 2023 -tapahtuman tärkeimmistä muutoksista, julkistuksista ja mielenkiintoisimmista uutisista!

Hallinto & Laki 2023

Kuntien ja hyvinvointialueiden asiantuntijat päivittävät sinut työsi uusimmista käänteistä ja innostavat kohti tulevaa. Tallenteen voi katsoa ilmaisen kokeilujakson avulla.

Marraskuu: Nordic Learning Summit

Tervetuloa tutustumaan ensimmäiseen pohjoismaiseen webinaariimme! Tee tekoälystä työkalusi tehokkaampaan tulevaisuuteen kolmen huippuasiantuntijamme avustuksella. Huomioithan, että webinaarin kieli on englanti.

Lokakuu: Kari Alholan verotusajankohtaiskatsaus

Suomen uusi hallitusohjelma julkaistiin keväällä 2023, ja pian saamme tietää, mitkä ohjelman lakimuutoksista toteutuvat ja milloin. Webinaarissa tartumme tuoreeseen 9.10.2023 julkaistuun talousarvioon Kari Alholan verotusajankohtaiskatsauksessa.

Lokakuu: AI transformaatio tulee – mihin osaamiseen investoidaan juuri nyt

Webinaarissa ratkomme tekoälyn aikakauden osaamishaasteita erityisesti teknologiatiimien esihenkilöiden ja johtajien näkökulmasta.

Syyskuu: Johda keskustelukulttuuria

Opi, mitä sananvapaus tarkoittaa, mikä on taitavan ilmaisutaidon merkitys sekä kuinka luodaan kulttuuri, joka osallistaa ihmisiä ja tuottaa tuloksia.

Kesäkuu: Ennakointi budjetoinnissa - kuinka pysyt ajan tasalla jatkuvasti muuttuvassa maailmassa?

Webinaarissa opit ennustamisen ja budjetoinnin tehokkaasta johtamisesta taloushallinnon vastuiden näkökulmasta.

Toukokuu: Digiajan työntekijä tekoälyn maailmassa

Online-seminaarissa opit, kuinka digitaalisten työkalujen käyttäjänä valjastat tekoälyn tuottavuuden lähteeksi.

Toukokuu: HR & Palkka 2023

Suositussa HR:n ja palkkahallinnon ajankohtaistapahtumassa kuulet mm. vastuullisesta yrityskulttuurista ja työnantajamielikuvan rakentamisesta.

Maaliskuu: Yhteinen toimiva organisaatiokulttuuri

Ota askel kohti toimivampaa organisaatiokulttuuria! Tässä webinaarissa kuulet minkälaisia yleisiä virheitä organisaatiokulttuurin kehittämistyöhön voi liittyä ja mistä hyvän organisaatiokulttuurin tunnistaa.

Helmikuu: Uhkaava taantuma - miten ylläpidän yrityksen kannattavuutta?

Webinaarissa pureudumme yrityksen kannattavuuteen ja keinoihin ylläpitää sitä vaikeina aikoina. Opit, mihin asioihin tulisi kiinnittää huomiota ja mitä toimenpiteitä erityisesti nyt kannattaisi tehdä.

Tammikuu: Inspiroiva johtajuus

Inspiroiva johtaja on kaikkien liideri! Mistä ilmiössä oikein on kyse? Tässä webinaarissa raotamme verhoa johtamistyön ongelmista aikamme ilmiöinä. Opit jatkuvan kasvun ja kehittymisen tärkeydestä sekä oikeanlaisesta ajattelutavasta johtamistyössä.

Lisää tallenteita

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla: Saat viimeisimmät uutiset, päivitykset ja vinkit suoraan postilaatikkoosi.

Haluatko kokeilla palveluamme? Aloita 7 päivän maksuton kokeilujakso.

Tästä voit tutustua tietosuojaselosteeseemme.